Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-02@06:49:38 GMT

علی کریمی: ریاست فدراسیون فوتبال؟ من آماده‌ام

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۱۳۱۲۶

علی کریمی: ریاست فدراسیون فوتبال؟ من آماده‌ام

اسطوره فوتبال ایران از اعلام آمادگی خود در صورت فراهم بودن شرایط برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال ایران خبر داد.

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که قرار بود سال گذشته انتخابات فدراسیون فوتبال ایران در زمان ریاست مهدی تاج برگزار شود، این موضوع به دلیل اشکالات در اساسنامه منتفی شد تا در حال حاضر حیدر بهاروند به عنوان سرپرست طی ماه‌های اخیر فدراسیون فوتبال را اداره کند و محمد نبی نیز در سمت دبیرکل، بعد از جدایی از جمع مدیران پرسپولیس، کار را در این بخش دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اکنون اما قرار است طبق اعلام جدید و بر اساس مصوبه روز 17 آذر ماه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و مطابق با ماده 27 اساسنامه، مجمع عمومی برای انتخاب پست‌های هیئت رئیسه روز یکشنبه 10 اسفند ماه در تهران برگزار خواهد شد.

 

انتخاباتی که برخلاف دوره‌های قبل و طبق اساسنامه اصلاح شده، این اجازه را به دیگر اهالی فوتبال نیز خواهد داد تا به عنوان نامزد در آن شرکت کرده و شانس خود را برای ریاست فدراسیون یا مدیریت در دیگر بخش‌ها امتحان کنند. در این میان اما اتفاق جالب توجه می‌تواند حضور علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال تلقی شود.

 

اسطوره فوتبال ایران که سابقه سال‌ها حضور در عرصه ملی را در کارنامه دارد، در آخرین گفتگویی که داشته، از علاقه خود برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال پرده برداشت. در بخشی از ویژه‌برنامه مربوط به فینال لیگ قهرمانان آسیا، خداداد عزیزی از علی کریمی در خصوص اینکه آیا حاضر است در انتخابات آتی فدراسیون فوتبال حضور یابد سوال می‌کند که با پاسخ صریح او و اعلام آمادگی‌اش برای این چالش مواجه می‌شود.

 

علی کریمی در ابتدا با توصیف شرایط کنونی فوتبال ایران که درگیر بحث خصوصی و دولتی و مشکلات مربوط به آن است، از فدراسیون‌نشینان درخواست می‌کند که توجه لازم را نسبت به افراد علاقمند به ورود به فوتبال را داشته باشند: امیدوارم فدراسیونی سر کار بیاید که از بخش خصوصی حمایت کند تا آنها نیز ترغیب به مشارکت در فوتبال شوند. مگر غیر از این است که فوتبال باید طبق قوانین مجلس از سوی ارگان‌های دولتی حمایت نشود؟ پس در این شرایط امکانی برای بخش خصوصی فراهم شود تا انگیزه صورت گیرد و آنها وارد این چرخه شوند و برخلاف گذشته با اقدامات منفی و بازدارنده آنها را دلزده نکرد. فوتبال ایران نمونه‌های بی‌شماری دارد که بخش خصوصی به آن ورود کرده اما بعد از مدتی با توجه به اقداماتی که علیه آنها صورت گرفته دلزده شده و کار را رها کرده‌اند. از اقدامات کوچک تا بزرگ که به طور مثال می‌گویم حتی در بحث مربوط به جرایم نیز فدراسیون بیشترین جرایم در اتفاق مشترک را برای تیم‌هایی که توسط بخش خصوصی فعالیت می‌کنند در نظر می‌گیرد و تصور می‌کنند چون این بخش خصوصی و شاید پولدار است باید رس آنها را کشید!

 

 

در این لحظه خداداد عزیزی خطاب به علی کریمی سوالی جالب مطرح کرد و گفت شما معتقد هستید که فدراسیون کارآمدی نداریم، اگر پیشنهاد ریاست فدراسیون را دریافت کنید آن را قبول می‌کنید؟ پاسخ علی کریمی به این موضوع شاید یک اتفاق بزرگ را طی ماه‌های آتی در پی داشته باشد: شرایط باید مهیا شود. طبق آیین نامه جدید خیلی‌ها می‌توانند شرکت کنند. ولی تا جایی که پی بردم به این شکل است که فقط ما می‌توانیم شرکت کنیم و هنوز خیلی کار دارد. تمام هیات‌های استان‌ها در زمان فدراسیون قبلی انتخاب شدند. من اگر شخصا انتخاب آزاد باشد بدم نمی آید شرکت کنم. من می‌آیم و چند نفر دیگر هم بیایند. کسانی که واجد شرایط رای دادن هستند به کسانی که شایستگی دارند رای بدهند. فوتبال ما در شرایط ورشکستگی است و باید کمک شود تا مشکلات حداقل و کمتر شود.

 

با این پاسخ علی کریمی به پیشنهاد جالب حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال می‌توان پیش‌بینی یک اتفاق جالب را تا زمان انتخابات که قرار است روز 10 اسفند ماه برگزار شود را داشت. جایی که قطعا برخلاف دوره‌های قبلی که خیلی از ورزشکاران و خصوصا فوتبالیست‌ها مورد اعتماد اهالی ورزش به دلیل قوانین اساسنامه قادر به حضور در آن نبودند، فرصت بزرگی را به دست بیاورند و یک رقابت جذاب را شکل دهند.

 

شاید یک اتفاق هیجان انگیز هم در این میان حضور علی دایی در این انتخابات باشد. دیگر اسطوره‌ای که همواره مواضع مخالف فدراسیون نشینان داشته و بارها عنوان شده که توانایی اداره و حتی دستیابی به کرسی‌های آسیایی و جهانی را نیز داراست. باید دید تا روز ثبت نام برای حضور در سمت ریاست فدراسیون فوتبال چه مدعیانی از جمع فوتبالیست‌های صاحبنام به این چالش ورود خواهند کرد و در رقابت تازه و جذابی برای دستیابی به صندلی سئول تلاش خواهند کرد. آخرین مرد فوتبالیستی که توانسته بود به صندلی مدیریت فدراسیون فوتبال دست یابد، محمد دادکان بود. بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس که تیم ملی در زمان او به جام جهانی آلمان نیز راه یافته بود و در بحث درآمدزایی و جذب اسپانسر و البته ساخت کمپ‌های تیم ملی اقدامات جالب و قابل تاملی را صورت داده بود.

 

علی کریمی آمادگی خود را به عنوان اولین فرد فوتبالیست برای این انتخابات اعلام کرده و به نظرتان او و شاید دیگر فوتبالیست‌های واجد شرایط شانس و توانایی دستیابی به صندلی مدیریت فوتبال ایران را خواهند داشت؟

علی دایی علی کریمی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: علی دایی علی کریمی انتخابات فدراسیون فوتبال ریاست فدراسیون فوتبال ایران علی کریمی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

حجت‌الاسلام سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حجت‌الاسلام حمید رسایی، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود. 

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگا‌ه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم. 

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ورودرئیس فدراسیون فوتبال به کرمان
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!
  • کریمی: فدراسیون باعث شد از کورس قهرمانی جا بمانیم
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • حضور مالک جدید باشگاه استقلال در فدراسیون کشتی
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها