Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، به همت اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار، اقشار مختلف در ایام ماه مبارک رمضان، روزه خود را همراه با فیلم‌های این جشنواره افطار می‌کنند.

محمدحسین علی‌زاده، از اکران‌کنندگان مردمی جشنواره عمار در منطقه 17 تهران که در ایام ماه رمضان، به صورت روزانه، فیلم‌های عمار را به نمایش می‌گذارد، در این باره، گفت: به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان از طریق هماهنگی و برنامه‌ریزی با دوستان و عوامل دبیرخانه جشنواره عمار، تصمیم گرفتیم تا طرح اکران فیلم های این جشنواره را در منطقه 17 تهران در ماه رمضان اجرایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که در این ماه مبارک، مساجد و حتی بوستان‌ها به دلیل پذیرایی از مزار مطهر شهدا شلوغ‌تر می‌شوند، به همین دلیل، این ایام، ظرفیت بسیار خوبی برای نمایش فیلم است.

وی در همین باره ادامه داد: این طرح نمایش فیلم های جشنواره عمار از ابتدای این ماه شروع شده و ما قصد داریم تا علاوه بر نمایش فیلم، بحث اقتصاد مقاومتی را نیز در آثار به نمایش درآمده خود پیگیری کنیم به همین دلیل، در این راستا فیلم‌هایی با موضوع اقتصاد مقاومتی عمار را هم اکران می‌کنیم.

این اکران کننده مردمی با اشاره به برگزاری مسابقه در کنار نمایش فیلم، تصریح کرد: علاوه بر مساجد و فضای باز منطقه، در مزار شهدای منطقه 17، کانون فرهنگی و پایگاه بسیجی هم که در اختیار داریم، در کنار فعالیت‌هایی مانند سفره افطار و محفل انس با قرآن، فیلمهای عمار را هم برای مخاطبان پخش می‌کنیم.

علی‌زاده در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: بعد از اکران فیلم داستانی «هنگامه» در این منطقه با جشنواره عمار آشنا شدیم و به این نتیجه رسیدیم که فیلم می‌تواند به عنوان یک ابزار مفید برای جذب و تأثیرگذاری روی مخاطب عمل کند. به همین دلیل، جهت اکران آثار این جشنواره، ستاد مردمی ایجاد کردیم که خوشبختانه این جریان در کل منطقه 17 راه افتاد و شاهد اکران های بسیار خوبی در این منطقه از تهران هستیم.

این فعال فرهنگی ادامه داد: در حوزه اکران در این منطقه تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا نمایش‌های فیلم‌های عمار، مسجد محور باشد؛ البته در میادین و سراهای محلات هم کار اکران و نمایش‌های فیلم‌ها را دنبال می‌کنیم که با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم و اقشار مختلف از جمله کودکان، نوجوانان، جوانان و کهنسالان مواجه شده است.

وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: تا امروز فیلم‌هایی چون «دایو»، «من مدیر جلسه‌ام»، «تیهو»، «چوب بستنی»، «قابلمه»، «علمک»، «فراموش‌شده‌ها» و دیگر آثار جشنواره عمار را در این منطقه اکران کردیم که در میان این اکران‌ها، فیلم‌های «من مدیر جلسه ام» و «تیهو» با استقبال فوق العاده‌ای مخاطبان و مردم محل همراه بوده است.

علی‌زاده یادآور شد: در یکی از اکران‌های اخیر ماه رمضان که به همراه دوستم در پایگاه بسیج برای ‌دانش‌آموزان، برنامه داشتیم، فیلم‌های «با جماعت»، «تکلیف» و «تیهو» را همزمان با برپایی سفره افطاری اکران مردیم اما دانش‌آموزان، بدون توجه به فرارسیدن زمان افطار و با علاقه فراوان فیلم داستانی «تیهو» را تماشا می‌کردند.

این فعال فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: برای تبلیغات اکران‌هایمان، معمولا به شیوه چهره به چهره و استفاده از فضای مجازی اقدام می‌کنیم و سعی کردیم به صورتی مناسب از این دو شیوه تبلیغی برای جذب مردم استفاده کنیم.

علی‌زاده اضافه کرد: در زمینه تأمین تجهیزات اکران هم با تعامل خوبی که بین نهادهای مختلف منطقه 17 شامل بسیج و کنگره شهدای منطقه است، اقلامی مانند ویدئو پروژکتور، رایانه و سیستم صوتی را به راحتی در اختیار ما قرار می‌دهند. همچنین برای پذیرایی‌هایی هم که در اکران فیلم‌ها داریم، افراد خیر منطقه به ما کمک می‌کنند.

وی یادآور شد: در حال رایزنی با بسیج منطقه 17 هستیم تا محلی دائمی و ثابت برای تسهیل کارهای لازم برای نمایش فیلم‌های جشنواره عمار در سطح این منطقه فراهم کنیم.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت اکران مردمی این جشنواره به نشانی Ekran.ammarfilm.ir و ثبت‌نام در آن، نسبت به دریافت و اکران فیلم‌های جشنواره مردمی فیلم عمار اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران

ال جنی دره‌ای زیبا، وهم‌ناک و پر از شگفتی که یکی از جاذبه‌های طبیعی مهم ایران به شمار می‌آید و به گفته بومیان، محل زندگی جن‌ها و ارواح است. در این مقصد مرموز و جذاب می‌توانید به تماشای طبیعت بی‌نظیر یا تمدنی باستانی بنشینید و تجربه‌ای متفاوت در دل کویر به دست بیاورید.

به گزارش کجارو، دره کال جنی در ۳۲ کیلومتری شمال شهر طبس، در اطراف روستای ازمیغان و در امتداد خروجی قناتی در نزدیکی آن قرار دارد. جالب است بدانید که شهر طبس در گذشته بخشی از استان یزد بود؛ اما در تقسیم‌بندی‌های جدید در استان خراسان جنوبی قرار گرفت.

نام رمزآلود دره کال جنی از دو بخش «کال» و «جنی» تشکیل شده است. کال به‌معنای دره یا مسیر ایجاد شده به‌وسیله سیلاب‌ها و جریان آب است. به گفته بومیان این منطقه این دره در گذشته بسیار ترسناک و محل زندگی ارواح و جنیان بوده؛ به همین دلیل بخش دوم به نام این دره اضافه شده است. شکل و ساختار دره به‌گونه‌ای است که وزش باد (به‌ویژه در هنگام شب که شدت بیشتری می‌گیرد) و عبور آن از میان شکاف‌های دره، باعث به وجود آمدن صدا‌های عجیب و غریبی می‌شود. اهالی این منطقه در گذشته در واقع صدای وزش باد را در میان سنگ‌ها می‌شنیدند؛ صدا‌هایی عجیب و غریب و رعب‌انگیز که آن‌ها را از حضور جن‌ها در این دره مطمئن می‌کرد.

دره جنیان به‌شکل حرف V انگلیسی است. این دره که از معروف‌ترین دره‌های ایران به شمار می‌آید.

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • (تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد